Waarom AEH?

10 redenen waarom onze klanten voor Architect eigen huis kiezen:

1.

WIJ WERKEN VOOR U!

Is helaas vaak niet zo logisch als het klinkt. Wij werken voor u en staan dus ook voor uw belangen. Omdat we niet zijn verbonden aan een aannemer of producent kunnen we u onafhankelijk adviseren wat in uw geval de opties en de voor- en nadelen zijn

2.

expertise

Als architect zijn wij de kennisbaak van een project. Daarom investeren we daar ook in. We zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties, maar hebben ook veel specifieke expertise in huis, zoals  bijvoorbeeld een BENG-berekening of brandoverslagberekeningen. Dat hoeft dus niet door een extern bureau gedaan te worden en we kunnen daardoor in het ontwerp anticiperen op de uitkomsten.

3.

betaalbaar

Wij zijn geen architectenbureau met sterallures. We hanteren normale tarieven, maar leveren wel meer kwaliteit en professionaliteit dan onze concurrenten. En dat ziet u terug in de uitvoering. Minder faalkosten, meer bouwkwaliteit, lagere bouwkosten.

4.

transparant

Architect eigen huis is eerlijk over alles. We spiegelen geen luchtkastelen voor. Bij ons groeien de bomen niet tot in de hemel. Het gaat ons om de juiste verwachtingen gedurende het hele traject. Dan wordt niemand teleurgesteld en blijft bouwen leuk!

5.

voor alle bouwsystemen

Architect eigen huis heeft een bijzonder brede ervaring met verschillende bouwsystemen. Wij kunnen u als geen ander op onafhankelijke wijze de voor- en nadelen uitleggen. Op onze website staan een aantal systemen benoemd, maar niet allemaal en er zijn ook hybride oplossingen. 

6.

WIJ maken wat u wilt.

Een vooroordeel wat we nog wel eens horen: “Architecten zijn eigenwijs en maken niet wat de opdrachtgever wil”. Zo werken wij dus niet. Wie betaald, die bepaald. Zo simpel is het. Als architect laten we de keuzes en samenhang zien.

7.

niet alleen een leuke schets

Bijna altijd begeleiden wij de opdrachtgever van het initiatief t/m de ingebruikname. We maken dus niet alleen het ontwerp, maar regelen ook de vergunningen, aannemer(s) en doen de bouwbegeleiding. We doen er alles aan om u als opdrachtgever zorgeloos door het hele traject te leiden.

8.

persoonlijk en direct

U heeft gedurende het hele traject één aanspreekpunt. Zo blijft informatie uit het voortraject ook tijdens de uitvoering aanwezig. De Hollandse directheid vinden we erg belangrijk. Niet om de hete brij heen draaien, maar zeggen waar het op staat. We vragen ook aan opdrachtgevers om kritisch te zijn op ons werk. Daar wordt het resultaat alleen maar beter van.

9.

laagdrempelig

We snappen dat u bij de keuze voor een architect niet over één nacht ijs gaat. U wilt ons eerst een beetje leren kennen. Natuurlijk is er altijd een vrijblijvend gesprek mogelijk, maar met een schetsplan (voor slechts €295,-) leert u ons nog beter kennen. Bovendien krijgt u meteen inzicht in wat er zoal op uw locatie mogelijk is.

10.

bouwen is leuk!

Last but not least: Bouwen is leuk! Niet voor niets al sinds dag 1 ons motto. Lachende mensen maken de dingen mooier. We streven altijd naar een soepel proces zonder (financiële) debacles. Dat kan alleen maar als je vooraf de juiste verwachtingen mee geeft.

Anderen over ons

” Tijmen Versluis van Architect Eigen Huis is een toparchitect. Hij heeft een schitterend huis voor ons gebouwd, met mooie materialen en binnen ons budget. Het is ook een heerlijk huis om in te wonen, bijzonder praktisch en passend, rekening houdend met ouder worden, energiezuinig gebouwd met innovatieve technieken (strobouw bvb) en energieneutraal in gebruik. Tijmen is altijd bereikbaar, communicatief, oplossingsgericht, daadkrachtig en kan snel schakelen. Ook de bouwbegeleiding organiseert hij goed en strak met verslagen en kwaliteitscontroles.”

Willemien en Bart

Sancta Maria

Tijmen Versluis heeft onze prachtige bosvilla ontworpen, nog mooier dan we ooit hadden durven dromen.
Wij kennen Tijmen als een ervaren, creatieve en betrouwbare architect met een enorme inzet, oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid en een erg prettige en snelle communicatie. Tijmen is altijd bereikbaar, heeft vaak maar een half woord nodig, heeft overal een oplossing voor en sluist je moeiteloos door het hele bouwproces heen.
Op deze manier is zelf bouwen inderdaad geweldig leuk!

Coen en Claire

Bosvilla Haagwijk

“Deskundige architect, vriendelijk en meedenkend.”

Payam

CPO IJburg

“Architect eigen huis, luisteren voor verandering . Professioneel en vriendelijk. Goed in visualiseren van breed pallet aan technische mogelijkheden om huis klimaatneutraal te maken.”

Jan-Jaap

Sprokkelenburg II

“Tijmen heeft ons uitstekend begeleidt bij het ontwerp en bouw van onze woning. De samenwerking was prettig en zelfs grote last-minute aanpassingen waren geen probleem. Het resultaat is een, wat ons betreft, prachtig huis met een voor ons prettige indeling en een prachtige uitstraling. Het past als een jas dankzij de goede samenwerking!”

Arjan en Laura

Energie in Oosterwold