Werkwijze

Graag maken we alles zo transparant mogelijk. Hoe gaat het proces verlopen? Met een vaste aannemer werken of toch aanbesteden? Met welke kosten moet ik rekening houden? Wat zijn de voor- en nadelen van bepaalde bouwsystemen en wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot duurzaam bouwen eigenlijk? Op deze website proberen we al zoveel mogelijk informatie te verstrekken, maar u kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een gratis spreekuur inplannen via de online kalender.

Leer ons kennen met een schetsplan

 Is uw opgave al wat concreter? Heeft u een kavel op het oog, een optie op een kavel of te verbouwen woning? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis, zelfs buiten kantooruren. We bespreken dan wat er zoal mogelijk is en doen een smaaktest. Vervolgens zou u een schetsplan door ons kunnen laten maken. Een schetsplan kost €295,- en is een laagdrempelige mogelijkheid om ons verder te leren kennen en de mogelijkheden te verkennen. Lees meer over het schetsplan.

016 right arrows 2

Laat een schetsplan maken

De vervolgstappen kunt u terugvinden in het stappenplan. We zijn bij voorkeur tot de ingebruikname betrokken. Dan kunnen we ook goed sturen op de bouw en houden we de kosten in de hand. De uitgebreide offerte die we per project op maat maken is een vast bedrag. Er wordt dus niks achteraf als percentage van de bouwkosten berekend en ook reiskosten en afdrukkosten zijn inbegrepen. U weet dus precies met welke kosten u rekening moet houden. Een vast bedrag voor het totale traject.

Voor het ontwerp van uw woning heeft u te maken met één contactpersoon. Architecten Mark Verdoold en Tijmen Versluis zijn gedurende het hele traject betrokken. Ze verzorgen niet alleen het ontwerp, maar bijvoorbeeld ook de contractstukken met de aannemer en bouwbegeleiding.

De werkwijze komt voort uit onze visie op het vak. Als je veel expertise in huis hebt, dan kan je beter adviseren over de keuzes die een opdrachtgever heeft. We maken niet alleen een mooi ontwerp, maar kunnen dit ook meteen toetsen aan regelgeving en hiervoor de benodigde berekeningen maken. Vervolgens kunnen we de aannemer goed informeren over wat hij moet bouwen en dat contractueel vastleggen. Een mooi ontwerp is het resultaat van het hele traject.