Recreatiewoning

Wij helpen bij de realisatie van uw, op maat ontworpen, recreatiewoning.

EEN RECREATIEWONING OP MAAT

Recreatiewoning

Klein of heel groot, voor 1 persoon of een hele familie, eenvoudig of voorzien van alle denkbare luxe, een vakantiehuis is heel persoonlijk. Architect eigen huis maakt daarom uw recreatiewoning helemaal op maat. We zijn gewend om droomhuizen op maat te ontwerpen, maar in samenwerking met Avilla maken we ook prefab recreatiewoningen. Deze zijn het best te vergelijken met tiny houses, maar dan als vakantiewoning. Binnen het duurzame prefab systeem zijn er oneindig veel mogelijkheden om uw eigen recreatiewoning te ontwerpen. 

Wil je meer weten over hoe zo’n bouwproces voor een recreatiewoning in elkaar steekt, bekijk dan ons uitgebreide stappenplan. Nieuwsgierig naar de kosten, klik dan hier op bouwkosten en bereken direct met de tool hoeveel jouw droom vakantiehuis gaat kosten. 

Zin om aan de slag te gaan? Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen en maak direct een afspraak!

Avilla

De prefab recreatiewoningen van Avilla bestaan uit één of meerdere modules die op een vrachtwagen te vervoeren zijn. De woning wordt in de fabriek gebouwd en kant-en-klaar op locatie geleverd en geplaatst. De TEWO-houtconstructie is CO2-negatief en geeft de binnenzijde van de woning een natuurlijk houten afwerking. Vanzelfsprekend kan het interieur volledig gepersonaliseerd worden. De woningen zijn zeer onderhoudsvriendelijk met een uitermate gezond binnenklimaat, energiezuinig (all-electric) en desgewenst energieneutraal.

WhatsApp Image 2022 03 25 at 19.15.20 1024x576 1
cover 20220708 MTC05718 1
cover 20220708 MTC05836
cover 20220708 MTC05678 1

De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast recreatiewoningen, is het systeem van Avilla bijvoorbeeld ook geschikt als Bed & breakfast, tuinkantoor, gastenverblijf en mantelzorgwoning. Samen bespreken we uw wensen en natuurlijk het budget. Op basis van het gesprek maken we een eerste uitwerking in de vorm van plattegronden en een digitale maquette. In 3d kunt u precies zien hoe uw woning eruit komt te zien. Aan het ontwerp wordt een financieel voorstel gekoppeld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hieronder een aantal voorbeeld plattegronden

plattegrond 2022 01 28
plattegrond 2022 05 09
plattegrond 2022 07 06

Projecten

Ervaringen van anderen

Tijmen Versluis heeft onze prachtige bosvilla ontworpen, nog mooier dan we ooit hadden durven dromen.
Wij kennen Tijmen als een ervaren, creatieve en betrouwbare architect met een enorme inzet, oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid en een erg prettige en snelle communicatie. Tijmen is altijd bereikbaar, heeft vaak maar een half woord nodig, heeft overal een oplossing voor en sluist je moeiteloos door het hele bouwproces heen.
Op deze manier is zelf bouwen inderdaad geweldig leuk!

Coen en Claire

Bosvilla Haagwijk

“Tijmen heeft ons uitstekend begeleidt bij het ontwerp en bouw van onze woning. De samenwerking was prettig en zelfs grote last-minute aanpassingen waren geen probleem. Het resultaat is een, wat ons betreft, prachtig huis met een voor ons prettige indeling en een prachtige uitstraling. Het past als een jas dankzij de goede samenwerking!”

Arjan en Laura

Energie in Oosterwold

Architect Eigen Huis

kantoor 2019 01 web 1024x692 1
001 building 1

Middelstegracht 89 O

2312 TT LEIDEN

022 mails 1

info@architecteigenhuis.nl

006 phone 2

071 542 6172

Elke keer als we aan een droomhuis mogen werken gaan we met super veel enthousiasme aan de slag. Het is ontzettend leuk en eervol om de droom van een opdrachtgever te mogen realiseren.

Wij vinden dat het bouwen van je eigen huis, moet zijn als een droom die uitkomt (en geen stressvol, financieel debacle). Met tekeningen, 3d-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken. Ontwerpen gaat over het maken van keuzes. Onze taak is om steeds de keuzes en hun consequenties inzichtelijk te maken, zodat we samen tot een goed eindresultaat komen.

Jouw eigen huis in 3 stappen

Conversation

Orientatiegesprek

Het eerste gesprek is altijd gratis, vrijblijvend en informatief. We praten over jouw woonwensen, de bouwlocatie en we vertellen je wat er allemaal bij het bouwen van een eigen huis komt kijken.

012 squares 1

Schetsplan

Het schetsplan is een eerste ontwerp op basis van de mogelijkheden van de locatie, regelgeving, zoals het bestemmingsplan en natuurlijk alle wensen zoals tijdens het oriëntatiegesprek besproken.

Huis

Ontwerp

De derde stap is het ontwerp. Het resultaat van deze stap is een volledig uitgewerkt ontwerp met alle plattegronden, gevels, doorsneden, impressies, details en een gedetailleerde kostenraming.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatie gesprek

Wij zijn gecertificeerd voor

Beng geknipt 1
Certificaat aan zet