Architect Wassenaar

architectenbureau voor de realisatie van uitdagende woonwensen in Wassenaar en omgeving.

uw droomhuis in wassenaar

Schetsplan 2

Een eigen huis ontwerpen en bouwen in Wassenaar, waar begint u? Architect eigen huis (gevestigd in Leiden) helpt u graag om uw droomhuis te realiseren.

Bij het bouwen van een woning komt veel kijken. Onze rol als architect is niet alleen het ontwerpen van de woning, maar wij zijn er ook om u, op een leuke manier, door het hele bouwproces te loodsen. We beginnen natuurlijk met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Als dat bevalt kunnen we een schetsplan maken voor €295,-. De volgende fase is de uitwerking van het ontwerp en natuurlijk de realisatie het droomhuis op basis van de gemaakte bouwtekeningen. We doen het samen stap voor stap.

Wilt u meer weten over hoe zo’n bouwproces voor een nieuwbouw woning in elkaar zit, bekijk dan ons uitgebreide stappenplan. Nieuwsgierig naar de kosten? Lees op onze uitgebreide pagina meer over bouwkosten en bereken direct met de tool hoeveel uw droomhuis gaat kosten. Nog een beetje aan het oriënteren? Doe dan inspiratie op en bekijk meer projecten architect eigen huis. Of bekijk de verschillende mogelijke bouwsystemen.

Zin om aan de slag te gaan? Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen en maak direct een afspraak!

Projecten

Anderen over ons

” Tijmen Versluis van Architect Eigen Huis is een toparchitect. Hij heeft een schitterend huis voor ons gebouwd, met mooie materialen en binnen ons budget. Het is ook een heerlijk huis om in te wonen, bijzonder praktisch en passend, rekening houdend met ouder worden, energiezuinig gebouwd met innovatieve technieken (strobouw bvb) en energieneutraal in gebruik. Tijmen is altijd bereikbaar, communicatief, oplossingsgericht, daadkrachtig en kan snel schakelen. Ook de bouwbegeleiding organiseert hij goed en strak met verslagen en kwaliteitscontroles.”

Willemien en Bart

Sancta Maria

Tijmen Versluis heeft onze prachtige bosvilla ontworpen, nog mooier dan we ooit hadden durven dromen.
Wij kennen Tijmen als een ervaren, creatieve en betrouwbare architect met een enorme inzet, oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid en een erg prettige en snelle communicatie. Tijmen is altijd bereikbaar, heeft vaak maar een half woord nodig, heeft overal een oplossing voor en sluist je moeiteloos door het hele bouwproces heen.
Op deze manier is zelf bouwen inderdaad geweldig leuk!

Coen en Claire

Bosvilla Haagwijk

“Deskundige architect, vriendelijk en meedenkend.”

Payam

CPO IJburg

“Architect eigen huis, luisteren voor verandering . Professioneel en vriendelijk. Goed in visualiseren van breed pallet aan technische mogelijkheden om huis klimaatneutraal te maken.”

Jan-Jaap

Sprokkelenburg II

“Tijmen heeft ons uitstekend begeleidt bij het ontwerp en bouw van onze woning. De samenwerking was prettig en zelfs grote last-minute aanpassingen waren geen probleem. Het resultaat is een, wat ons betreft, prachtig huis met een voor ons prettige indeling en een prachtige uitstraling. Het past als een jas dankzij de goede samenwerking!”

Arjan en Laura

Energie in Oosterwold

Duurzaam een huis bouwen in wassenaar

Hoe bouw je duurzaam een huis in Wassenaar? Hoe jouw droomhuis er ook uit komt te zien, je wilt graag duurzaam en energiezuinig kunnen wonen. De wens om duurzaam te bouwen kan vanuit verschillende invalshoeken worden bekeken. In eerste instantie vanuit de noodzaak. Denk hierbij aan de opwarming van de aarde en het opraken van grondstoffen. Daarnaast kunnen de vaste lasten verlaagd worden door toepassing van duurzame maatregelen. Duurzaam betekent ook dat iets lang mee gaat. Zo kan je bijvoorbeeld door bepaalde materiaalkeuzes en afstemming van het ontwerp op de gebruiksduur onnodig onderhoud voorkomen. 

Er zijn oneindig veel maatregelen te bedenken, die je zou kunnen toepassen op jouw duurzame droomhuis. Op onze speciale pagina over duurzaam bouwen geven wij alvast een overzicht van de belangrijkste maatregelen. 

DSC5716 bwrkt min scaled

Architect Eigen Huis

kantoor 2019 01 web 1024x692 1
001 building 1

Middelstegracht 89 O

2312 TT LEIDEN

022 mails 1

info@architecteigenhuis.nl

006 phone 2

071 542 6172

Elke keer als we aan een droomhuis mogen werken gaan we met super veel enthousiasme aan de slag. Het is ontzettend leuk en eervol om de droom van een opdrachtgever te mogen realiseren.

Wij vinden dat het bouwen van je eigen huis, moet zijn als een droom die uitkomt (en geen stressvol, financieel debacle). Met tekeningen, 3d-modellen en lange gesprekken motiveren en inspireren wij jou om samen met ons het perfect passende ontwerp te maken. Ontwerpen gaat over het maken van keuzes. Onze taak is om steeds de keuzes en hun consequenties inzichtelijk te maken, zodat we samen tot een goed eindresultaat komen.

Jouw eigen huis in 3 stappen

Conversation

Orientatiegesprek

Het eerste gesprek is altijd gratis, vrijblijvend en informatief. We praten over jouw woonwensen, de bouwlocatie en we vertellen je wat er allemaal bij het bouwen van een eigen huis komt kijken.

012 squares 1

Schetsplan

Het schetsplan is een eerste ontwerp op basis van de mogelijkheden van de locatie, regelgeving, zoals het bestemmingsplan en natuurlijk alle wensen zoals tijdens het oriëntatiegesprek besproken.

Huis

Ontwerp

De derde stap is het ontwerp. Het resultaat van deze stap is een volledig uitgewerkt ontwerp met alle plattegronden, gevels, doorsneden, impressies, details en een gedetailleerde kostenraming.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatie gesprek

Wij zijn gecertificeerd voor

Beng geknipt 1
Certificaat aan zet