Villa Nesselande II

Rotterdam Nesselande

2022

Bouwkosten

Type bouwsysteem

Oppervlakte

228m² BVO, 190m² GO

Omschrijving

Een royale woning op één van de laatste kavels in Waterrijk Nesselande Rotterdam. De gevel van villa Nesselande II is gevarieerd afgewerkt met metselwerk, stucwerk en hout. In combinatie met de abstracte vormentaal ontstaat hierdoor een gelaagd effect. De entree is ruim opgezet met theatrale trap naar de verdieping. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar, waardoor een grote leefruimte ontstaat.

Het ontbreekt de villa niet aan luxe. Elke slaapkamer is voorzien van een badkamer en suite en de hoofdslaapkamer is tevens voorzien van een ruime inloopkast. Naast de drie slaapkamers op de verdieping, is er een werkkamer en maar liefst twee balkons.

Interessant is dat dit project wordt uitgewerkt volgens de regeling ‘Architect aan Zet’. Binnen deze regeling kunnen woningen zonder aanvraag omgevingsvergunning worden gebouwd. De kwaliteitsborging ligt volledig in handen van marktpartijen. Architect eigen huis is hiervoor geaccrediteerd door de gemeente Rotterdam. Lees meer over Architect aan Zet.

Villa Nesselande II

Vermeldingen